V MEĐUNARODNI PLIVAČKI MITING “MALI DELFINI 2019”

Datum/Mjesto: 23.11.2019./Banja Luka

Peti međunarodni plivački miting fokusiran na mlađe kategorije biće održan 23.11.2019. godine na Gradskom olimpijskom bazenu u Banjoj Luci. Prošle godine smo imali preko 400 takmičara, a i ove godine nas očekuje veliki broj učesnika.

Propozicije su u prilogu, a lenex prijavni fajl je dostupan na sajtu plivanje.info i swimrankings.net

Sve dodatne informacije na telefon +387 65 725 050 i e-mail plivackiklubolymp@gmail.com

Vidimo se na bazenu!

LJETNO PRVENSTVO BOSNE I HERCEGOVINE

Ljetno prvenstvo Bosne i Hercegovine će biti održano od 07. do 09. jula 2019. godine u Sarajevu.

Naši plivači su na Ljetnom prvenstvu Republike Srpske potvrdili da su najbolji plivači RS. I na ovom takmičenju im želimo sreću i da se vrate sa odličnim rezultatima!

Rezultate možete pratiti na linku:
https://www.swimrankings.net/index.php?page=CalendarDetail&CalendarId=118523135

I AURA OSIGURANJE UZ “MEGGLE – MALI DELFINI 2018”

Dragi članovi,

Uz Plivački klub ”Olymp” Banja Luka rame uz rame stala je i Aura osiguranje, Banja Luka.
Aura osiguranje se odlučila da bude dio plivačkog mitinga ”Meggle – Mali delfini 2018” čiji smo organizator i time postane dio našeg tima i dio ove lijepe plivačke manifestacije.
Jako smo ponosni jer naš Klub dobija sve veći broj prijatelja koji nam pomažu u skladu sa svojim mogućnostima.
Veliko HVALA svim našim sponzorima, Mliječnoj idustriji ”MEGGLE” koja je generalni sponzor mitinga i sponzorima ”TROPIC” Banja Luka i ”AURA” osiguranja.

TROPIC UZ “MEGGLE – MALI DELFINI 2018”

U ime Plivačkog kluba “Olymp” Banja Luka se zahvaljujemo firmi TROPIC koji su i ovaj put stali uz nas i uz neskromnu podršku podržali 4. Međunarodni plivački miting “Meggle – Mali delfini 2018”.

Ova kompanija redovno pomaže našem klubu, a posebno u vidu podrške u organizaciji naših plivačkih mitinga, kako Banja Luka Open, tako sada i Meggle – Mali delfini!

HVALA TROPIC!

https://tropic.ba #tropic #mojmarket #sport #plivanje

OLYMPAŠI PUTUJU U ZRENJANJIN

Plivačice i plivači našeg kluba od sutra nastupaju na Međunarodnom plivačkom mitingu “Grand Prix Cup Zrenjanina 2018” u Zrenjaninu, a u organizaciji Plivačkog kluba “Proleter” Zrenjanin.
Specifičnost ovog takmičenja je što je program istog identičan programu evropskih prvenstava u malim bazenima.
Našim takmičarima i treneru Miodragu Čeki, želimo srećan put i nove uspjehe!

POZIV SVIM PLIVAČIMA 15+

Plivački klub “Olymp” Banja Luka, počeo je sa realizacijom projekta pod nazivom “Plivanje za sve” u koji su uključene sve uzrasne kategorije. 

Osnovni cilj projekta je zdravlje naših građana i promocija plivanja kao najzdravijeg sporta. 

Kao što znate plivanje je najzdraviji sport u kome nema opterećenja na kičmeni stub, zglobove, a i jedini je sport koji se vrši u horizontalnom položaju što doprinosi boljem funkcionisanju kardio vaskularnog sistema. 

U plivanju su benefiti su veliki, te vas ovim putem pozivamo da nam se pridružite, ukoliko imate 15 i više godina, da postanete dio Plivačkog kluba “Olymp”. Osjetite sasvim novu dimenziju sportske aktivnosti. Naučite pravilno plivati, disati, skakati! Kao dobar i siguran plivač/ica možete spasiti sebe, ali i druge od utapanja! 

Plivanje vam vraća samo dobro, ništa loše! 🙂

Slobodno nam pišite: plivackiklubolymp@gmail.com 

BANJA LUKA, 24.11.2018.

PROPOZICIJE preuzmite ovdje

Dragi prijatelji,

pozivamo vas da učestvujete na 4. međunarodnom plivačkom mitingu pod nazivom ”MALI DELFINI 2018” u organizaciji Plivačkog kluba ”Olymp” Banja Luka.

Pripremili smo zanimljive novine i primamljive nagrade!

Osnovni cilj ove manifestacije je druženje, zabava, uživanje u svemu što nam plivanje pruža.

Očekujemo vas u velikom broju!

UPRAVA
PK “OLYMP”

115 Olympaša za vikend plivaju u svom gradu

Naredne subote, 06.10.2018. godine na Gradskom olimpijskom bazenu održaće se 9. međunarodni plivački miting “Plivaj srcem 2018”, u organizaciji PK “22 april”, na kojem je prijavljeno 355 takmičara iz Hrvatske, Srbije i BiH. Rasplivavanje je predviđeno za 10:00h, dok je početak takmičenja planiran za 11:00h.

Naš klub predstavljaće čak 115 takmičara, od čega 85 plivača i 30 plivačica.

Našim Olympašima, ali i svim drugim takmičarima želimo nove uspjehe!

Ovdje možete pregledati startne liste i rezultate uživo:
https://plivanje.info/data/Rezultati/2018/BiH/Plivaj_srcem_2018_BiH/index.html

ADI NA SVJETSKOM KUPU U BUDIMPEŠTI

Plivač Olympa, Adi Mešetović zajedno sa trenerom Miodragom učestvovaće od 04-06.10.2018. godine na Svjetskom kupu u Budimpešti. Adi nastupa u disciplinama 50m slobodno, 50m delfin, 50m prsno i 100m mješovito.

Adijev glavni prioritet je da pokuša oboriti neki od svojih ličnih, ujedno i rekorda Bosne i Hercegovine. Obzirom da se 2016. godine plasirao u finale Svjetskog kupa u Francuskoj u disciplini 50 metara slobodno, Adi se sa pravom nada sličnom uspjehu i ove godine. 

Poslije mediteranskih igara, koje su prošle zaista dobro, uložio sam nešto manje od 4 mjeseca kvalitetnog rada, te mislim da sam u najboljoj formi do sada, izjavljuje Adi.

Adi se ujedno zahvaljuje Plivačkom klubu “Olymp” koji snosi troškove ovog velikog takmičenja za njega i trenera Miodraga, a posebnu zahvalnost duguje i njegovom sponzoru plivačke opreme Mad Wave koji je uz njega stao od ove godine. 

Našem Adiju i treneru Miodragu, prije svega želimo srećan put i odlične uspjehe!

EMIR NASTUPA NA EVROPSKOM PRVENSTVU!

Od sutra, 03.08.2018. godine počinje Evropsko prvenstvo Glasgovu (Engleska), na kojem će nastupiti oko 1.000 takmičara iz čitave Evrope. Među njima nastupiće i jedan od najboljih plivača Olympa, ali čitave BiH, Emir Muratović u disciplinama 50m i 100m slobodno. Pored Emira, reprezentaciju BiH predstavljaće i trenutno najbolja BH plivačica Amina Kajtaz u disciplinama 50m, 100m i 200m delfin.
Našem Emiru ali i Amini želimo odlične rezultate uz što bolje plasmane.

PLIVAČKI KAMP U TREBINJU!

Plivačice i plivači Olympa, njih 48 boraviće u prelijepom Trebinju punih 7 dana na plivačkom kampu koji je tradicionalno organizovan od strane Ministarstva porodice, omladine i sporta vlade Republike Srpske. Sa našim Olympašima boraviće treneri Mladen Čeko, Aleksandar Drndarević, Nemanja Tešanović i Nina Žarković.
Planirano je redovno plivanje ali i organizacija raznih izleta, odlaska u novoizgrađeni aqua park u gradu Sunca, ali i na Međunarodni plivački miting u Podgoricu.
Našim Olympašima želimo da uspješno i vrijedno rade, ali i da se opuste i lijepo provedu u momentima koji su pred njima! 🙂

ALEKSA KRMINAC UČESTVUJE NA EJP!

Helsinki/Tampere (Finska), 04-08.07.2018.

Plivač našeg kluba, Aleksa Krminac otputovao je danas u Finsku gdje će u sastavu reprezentacije BiH učestvovati na Evropskom juniorskom prvenstvu na kojem će nastupiti u disciplinama 50m, 100m i 200m leđno i 200m mješovito.
Našem Aleksi želimo srećan put i što bolje plasmane na ovom velikom takmičenju!
Startne liste i rezultate možete preuzeti ovdje:
http://ejc2018.microplustiming.com/indexEJC2018_mobile.php?s=TG9hZFJlcG9ydFBERih0cnVlKTs=&cat=&page=&spec=&bat=&td=ZNA&hg=&descIT=&descEN=&descFR=&curCatSel_M_F=&sport=Swimming

OLYMPAŠI ZA VIKEND U SLOVENIJI!

Kamnik (Slovenija), 30.06.2018. godine

Ukupno 8 predstavnika Olympa, nastupiće na Međunarodnom plivačkom mitingu “Veronika 2018”, koji će biti održan u Kamniku, u organizaciji Plivačkog kluba “Kamnik”. Ukupno je prijavljeno 344 takmičara iz 21 plivačka kluba.

Naš klub predstavljaće sljedeći takmičari:

Nikola Bjelajac (50m slobodno, 50m leđno i 50m delfin), Marko Babić (50m slobodno, 50m prsno i 50m leđno), Ivan Grcić (50m i 100m delfin i 50m slobodno), David Vučić (50m slobodno, 50m leđno, 50m i 100m delfin), Elena Trivić (50m i 100m slobodno, 50m leđno i 50m delfin), Sara Kremenović (50m i 100m slobodno, 50m i 100m delfin), Milica Jagodić (50m i 100m slobodno i 50m delfin) i Tara Knežević (50m, 100m delfin i 50m slobodno). 

Trener i pratilac je Mladen Čeko.

Našim takmičarima želimo srećan put i nove uspjehe! 

Rezultate možete pratiti ovdje:

http://plavalna-zveza.si/online3/index.html

ADI I NIKOLA SA TRENEROM MIODRAGOM PUTUJU NA MEDITERANSKE IGRE!

Već u petak 22.06.2018. počinju Mediteranske igre koje se održavaju svake četvrte godine, a ove godine Igre se održavaju španskoj Tarragoni i trajaće do 01.07.2018. godine.
Na Mediteranskim igama nadmetaće se 4.000 sportista iz 26 država u 33 različita sporta, gdje suditi oko 1.000 sudija u pratnji oko 1.000 novinara, čak 3.500 volontera i preko 150.000 gledalaca!
Plivačima Olympa Adiju Mešetoviću, koji će nastupiti na 50m slobodno i 50m delfin i Nikoli Bjelajcu (50m i 100m slobodno) zajedno sa trenerom Miodragom Čekom koji je ujedno i glavni trener reprezentacije, sigurno neće biti lako plasirati se u finale ovog velikog takmičenja, ali to je glavna misija naših takmičara.
Pored Adija i Nikole, reprezentaciju BiH predstavljaće još Amina Kajtaz, Emina Pašukan, Lamija Medošević i Marko Kovačić.
Zahvaljujemo se sponzorima plivačke opreme u ime Adija Mešetovića koga podržava MAD WAVE i Nikole Bjelajca koji nosi opremu HEAD, ali i našem prijatelju sponzoru, kompaniji m:tel koji su tu uvijek uz nas!
Svim predstavnicima BiH, a posebno našim Olympašima želimo srećan put i odlične rezultate!